pariuri sportive live

Pariuri sportive live – ce înseamnă și ce presupun?

Astăzi ne vom concentra atenția pe definiția, caracteristicile și avantajele pe care ți le aduc cele mai noi tipuri de pariuri – pariuri sportive live. De la început trebuie să știi că există două tipuri principale de pariuri sportive: pre-meci și live. În primul caz vorbim de pariuri plasate înainte de startul unei partide de joc/ unui meci, iar în al doilea caz este vorba de pariuri plasate în timp real (pe durata partidei/meciului).

Pariuri sportive live la Cazino Mobil

Atunci când plasezi la pariuri live ai posibilitatea să plasezi un număr mare de pariuri într-o perioadă foarte scurtă de timp. Asta înseamnă că poți ajunge să rulezi sume mari de bani într-un interval foarte scurt, deci şi câştigurile se vor simţi mult mai mult decât atunci când pariezi înainte ca meciurile să înceapă.

De asemenea pariorul este nevoit să ia decizii rapide atunci când joacă live. Astfel este necesar ca acesta să aibă o minte limpede şi să fie concentrat la ceea ce face, pentru a putea analiza corect și rapid pariurile respective şi pentru a lua cele mai bune decizii. Pariurile sportive live îți cresc doza de adrenalină imediat! De aceea, este important să înțelegi că lipsa concentrării poate duce la rezultate slabe şi la pierderea unei sume semnificative de bani într-un timp scurt. Lipsa de concentrare poate fi cauzată de varii factori, precum: oboseală, nervozitate, stres etc.

Interesul pentru pariuri sportive live îți va fi trezit încă de la primele vizionări de meciuri, în direct. Atunci când urmărești un sport, dar mai ales o echipă și cunoști jocul pe care îl practică, îți dai seama aproape imediat dacă merită sau nu să plasezi pariuri sportive live. În acel moment în mintea ta se creează o strategie de joc și pariere. Ca în orice situație, inprevizibilul își poate pune amprenta asupra rezultatelor, însă, cu un pic de strategie, șansele de a câștiga cresc destul de repede!

Este mult mai ușor de făcut pronosticuri  în timpul unui meci, pentru că ai toate informațiile necesare și vezi cum evoluează meciul. Pot fi accidentări în primele minute, schimbări de ultim moment, iar dacă ai pariat înainte de meci nu mai ai ce face, nu mai poți influența cumva rezultatul. Prin urmare, la pariuri live ai mai multe șanse de câștig, din acest punct de vedere. Sigur, dacă ești capabil să respecți anumite reguli și să fii calculat, îți sporești ocaziile de a învinge, pentru că la pariuri sportive live este foarte ușor să te lași purtat de val.

Concluzii

Pe Cazino Mobil ai o serie de Case de Pariuri, unde poți găsi sportul, etapa și meciul pe care vrei să pariezi. Nicicând nu a fost mai ușor să pariezi și să câștigi. Sporturile iți trezesc tot timpul trăiri intense. De ce să nu faci și bani, în timp ce îți susții echipa favorită? Acum poți! Profită de bonusurile în bani, free bet ș.a.m.d., disponibile pe site-ul nostru și trăiește experiențe adevărate în timpul meciurilor tale preferate!