pariuri sportive live

Prinde cote maxime la pariuri sportive live

Site-urile de pariuri sportive te întâmpină astăzi la tot pasul, astfel încât îți este aproape imposibil să le ignori. Astfel, figuri cunoscute ale fotbalului românesc și-au asociat astăzi imaginea cu site-urile de pariuri sportive, care au ajuns un adevărat fenomen, mai ales printre amatorii sportului cu balonul rotund. Acest lucru este de înțeles, câtă vreme popularitatea fotbalului a ajuns astăzi aproape echivalentă cu cea a pariatului pe evenimente sportive. Prin urmare, un joc de fotbal capătă o altă intensitate și o altă miză atunci când ai plasat și un pariu pe una dintre echipe și aștepți rezultatul. Iar pentru ca adrenalina să fie maximă, majoritatea site-urilor populare din ziua de astăzi oferă secțiuni speciale parierii live. Ce înseamnă însă pariuri sportive live și care este diferența dintre parierea clasică, la ghișeu sau pe bilet predefinit, în sistem online? Există anumite avantaje sau pariurile live sunt doar pentru cei grăbiți, care au pierdut începutul unui meci? Sunt întrebări la care vom încerca să vă oferim răspunsuri în rândurile ce urmează.

Ce sunt pariurile sportive live

Atunci când vorbim despre pariuri live, ne referim la pariuri online, însă nu pe sistemul clasic, al biletelor completate în cursul săptămânii sau în ziua evenimentului, la care așteptăm deznodământul într-un orizont de timp bine definit. Practic, la pariuri  live ai posibilitatea de a plasa o miză pe una dintre echipele tale favorite chiar în timpul meciului, în orice punct al acestuia. Astfel, nimic nu te oprește ca, după ce ai vizionat o repriză dintr-un anumit meci de fotbal, să plasezi inspirat o miză pe echipa despre care crezi că va răsturna rezultatul. De asemenea, la pariuri live poți paria pe o echipă la începutul meciului, iar după câteva minute să îți schimbi opinia, pentru a corecta un rezultat care îți este defavorabil.

Revendică-ți aici un bonus exclusiv la cele mai bune case de pariuri din țară!

Avantaje la pariuri sportive live

Primul avantaj pe care îl ai la pariuri sportive live este că aici ai posibilitatea de a paria în orice moment, cu orice miză, fără a fi constrâns de timpul de începere al unei partide. Astfel, spre deosebire de parierea la ghișeu spre exemplu, ori chiar online, dacă ai pierdut startul unei partide, te poți replia imediat, prin plasarea mizei pe echipa dorită de tine. De asemenea, pe site-urile de pariuri live poți avea acces la o mulțime de informații prețioase, care te vor ajuta să îți maximizezi șansele de câștig. Pe aceste case de pariuri poți afla informații prețioase despre istoricul echipelor care se înfruntă la un moment dat, despre jucători și transferuri, precum și despre situația de moment din teren.

Live nu înseamnă numai urmărirea meciurilor

A paria în sistem live nu însemnă doar parierea pe meciuri pe care le urmărești la televizor ori le asculți la radio. Site-urile specializate ori secțiunile special dedicate oferă posibilitatea de streaming live, pentru urmărirea în direct a unor meciuri pe care, în mod normal, nu ai avea posibilitatea să le prinzi la televizor. În schimb, poți avea date în timp real din teren, actualizate la interval de câteva secunde.