jocuri la aparate online

Cum să îţi creşti şansele de câştig la jocuri la aparate online

Sigur ţi-ai pus această întrebare…măcar o dată. Am dreptate? Fie că e vorba de jocurile de la aparatele clasice sau de jocuri ca la aparate online, te-ai gândit că trebuie să existe o strategie prin care să câştigi de fiecare dată când vrei să dai lovitura.

Well, exact despre asta îţi propun să vorbim. Atunci când îţi faci lista cu jocuri la aparate online, primul gând care urmează distracţiei este “cum să câştig”? Nu eşti singurul, evident. Mulţi îşi pun întrebarea asta, însă nu toţi sunt dispuşi să urmeze regulile.

Cum să câştigi la sloturi

Dacă joci pentru a te distra, nu există reguli de urmat. Dacă, în schimb, joci exclusiv pentru a câştiga, atunci e bine să urmezi câteva reguli, indiferent ce jocuri la aparate online alegi.

Hai să vedem câteva reguli care te pot ajuta să câştigi la sloturi.

1. Alege sloturile cu cel mai mare RTP

Procentul Return to Player (RTP) este un procent din toţi  banii pariați  – pe care slotul îi oferă jucătorilor. Aşadar, primul pas pe drumul câştigurilor este acela de a alege un slot care are un procent de return to player mai mare.

Înainte de toate, RTP îţi oferă informaţii cu privire la cât de mult din suma pariată pe un slot sau un alt joc de cazino, în funcţie de preferinţele tale, va fi returnată jucătorilor. RTP-ul este exprimat în procente și cu cât este mai mare procentajul, cu atât mai mari sunt şansele tale de a câştiga. Trebuie să ştii că fiecare slot are propriul RTP, la fel și fiecare cazino online. O simplă căutare pe Google te-ar putea ajuta să descoperi care este procentajul fiecărui slot, deci care te avantajează şi pe care poţi paria.

Nu uita că pe site-ul nostru poți testa jocuri în mod gratuit. Găsești opțiuni de la producători de top, precum Dice Roll gratis de la EGT.

2. Caută sloturile cu şanse mai mari de câştig

Un alt pas important de urmat în drumul către câştig la jocurile la aparate online este să nu te laşi atras de jocurile care îţi sunt propuse. Dacă slotul se află pe prima pagină, beneficiază de publicitate agresivă şi are bannere care îţi sar în ochi şi încearcă să te convingă cu orice preţ să le alegi, să ştii că ar putea fi un semn clar că nu e locul ideal pentru câştig, iar plata acelui slot nu este tocmai în favoarea ta. Îţi sugerez să „sapi” mai adânc şi să alegi şi sloturile mai ascunse. E posibil să fii surprins de câştigurile pe care le poţi obţine acolo.

3. Îndrăzneşte să pariezi mai mult, câştigurile sunt direct proporţionale cu investiţia ta

Să începem cu o realitate simplă: cât de frecvent crezi că e dispus un slot să îţi ofere un jackpot, dacă investiţia ta este minimă? Rareori. Aşadar, uite un al treilea secret pe care e bine să îl ştii: suma de pariere ar putea fi principalul motiv pentru care nu obţii câştigurile dorite. Câştigurile pe care sloturile ţi le oferă sunt direct proporţionale cu sumele pe care tu le pariezi. Da, probabil te gândeşti că riscul e mare şi nu vrei să pierzi o sumă considerabilă. Adevărul e că poţi pierde, da, dar poţi şi câştiga, iar câştigul poate fi şi el mare, cum spuneam, direct proporţional cu suma investită. Nu-ţi rămâne decât să ţinteşti sus şi să nu uiţi să te distrezi. Indiferent dacă eşti un norocos sau nu, tot câştigi ceva: marele jackpotul ţintit sau experienţa în câştigarea la tura viitoare! Riscul este întotdeauna un factor important în jocurile de noroc. Tu decizi cât de riscant sau de sigur vrei să joci.

4. Profită de rotirile gratuite

Atunci când vorbim de jocuri la aparate online… vorbim şi de bonusuri. Bonusuri de care poţi profita şi care te pot ajuta să câştigi. Iar rotirile gratuite se află pe lista preferinţelor pasionaţilor de jocuri la aparate, în special a împătimiţilor de sloturi.

Aşadar, a patra regulă importantă, care te poate ajuta să câştigi este să profiţi de rotirile gratuite şi să înveţi să retragi la timp câştigurile obţinute. E tentant să continui şi să îţi propui să câştigi tot mai mult, dar e la fel de riscant să pierzi tot ce ai obţinut deja. Chiar şi la jocurile de noroc vorbim despre răbdare, echilibru şi strategie. Mai ales dacă te gândeşti că distracţia costă şi vrei să fii tu cel care încasează acele costuri.

5. Verifică recenziile şi comentariile celorlalţi jucători

Dacă la poker nu e deloc recomandat să ai încredere în ceilalţi, când vine vorba de sloturi e excelent să mai tragi cu urechea în stânga şi-n dreapta. De ce? Pentru că vei descoperi cum câştigurile prind glas. Dacă un jucător a descoperit un slot unde există  şanse mari de câştig, atunci nu va ţine informaţia doar pentru el. Da, îţi recomand să citeşti comentariile altor jucători, să aduni cât mai multe recenzii şi să profiţi de informaţiile care circulă libere pe internet. Când jocurile la aparate online sunt mai mult decât o distracţie pentru tine, urmarea acestor paşi ţi-ar putea fi de mare ajutor în obţinerea câştigurilor dorite.

Cum să “baţi” cazinoul şi învingi la jocurile la aparate online

Teoretic… şansele ca tu să baţi cazinoul nu sunt mai mari decât acelea ca el să te bată pe tine. Practic, acest lucru este – totuşi – posibil. Pentru a-ţi creşte şansele de câştig, alege sloturile care observi că au câștiguri mari, informează-te puţin (ai la dispoziţie întreg internetul), citeşte câteva recenzii şi comentarii ale altor jucători, alege cazinourile online care oferă bonusuri bune şi, eventual, intră în grupuri de profil –  pe social media.

Nu în ultimul rând, fii convins că eşti dispus să rişti, mai ales cu preţul eşecului. S-ar putea ca toate acestea sugestii să nu să nu îţi garanteze succesul de la prima încercare,  însă ele sunt ponturi extrem de simple şi practice, care te învaţă cum să păcăleşti sloturile şi să câştigi mai mult. Poţi să te gândeşti cât vei pierde până vei câştiga, dar poţi alege să iei în calcul faptul că doar cine riscă are şanse să câştige. E chestie de perspectivă, tu alegi!

Citește mai multe sfaturi pentru jocuri casino pe mobil!