Foarte mulți dintre cei care aleg un cazinou în mediul virtual sunt de părere că nu există niciun sistem de pariere la jocuri cu aparate de noroc, dar realitatea îi contrazice. O mulțime de jucători au reușit să câștige Jackopt-ul tocmai datorită sistemului de pariere folosit la jocuri cu aparate de noroc pentru că acestea au anumite metode sau sisteme pe care și tu le poți folosi atunci când te joci într-un cazino online.

La sloturi

Cea mai comună metodă este cea prin care plasezi un singur pariu pe zi. Sistemul este destul de des folosit de către jucători la jocurile cu aparate de noroc progresive. Prin această metodă de pariere ai voie să plasezi un singur pariu pe zi. Scopul principal este să îți manevrezi mai bine contul, fără a pierde bani. Mai mult, dacă plasezi câte un pariu pe zi timp de 365 de zile, atunci șansele de a lua Jackpot-ul cel mare sunt imense!

Altă metodă de pariere populară la jocuri cu aparate de noroc este sistemul piramidal. Aici, pe o singură linie de plată activă poți paria mai puțin decât limita maximă admisă. Cel mai mare avantaj al acestui sistem este faptul că îți oferă o șansă egală să câștigi atât cu un pariu mare, cât și cu un pariu mic. De asemenea, un alt tip de sistem de pariere folosit la jocuri cu aparate de noroc este cel jos – sus. Și aici poți plasa un singur pariu pe fiecare linie de plată. Tu alegi cât de mică sau cât de mare să fie valoarea pariului. Mai mult, poți paria diferit la și pe fiecare rotire. Mergi de la sus la jos – sau de la jos la sus, după cum dorești.

Sistemul Martingale, deși sună pretențios, este chiar simplu. Acesta presupune dublarea sumei pariate după fiecare pierdere la jocuri cu aparate de noroc. Este o metodă utilă de a îți mări rapid câștigurile dacă nu ai avut noroc și ai pierdut mai mult decât ai câștigat.

La ruletă

Și dacă alegi să joci la ruletă poți folosi anumite sisteme de pariere.

de exemplu, dacă tu pariezi pe un număr că va fi câștigător primești o cotă de 36. În realitate, probabilitatea matematică de a câștiga este de 1/37  la ruleta europeană și franceză și de 1/38 la ruleta americană.

La ruletă nu trebuie neapărat să pariem pe un singur număr, ci avem și posibilitatea de a paria pe un grup de numere sau pe o culoare. E ca și cum la sloturi casino pariem pe mai multe linii de plată și combinații câștigătoare.

Masa de joc conține atât o zonă pentru numere, cât și o zonă pentru pariuri secundare, motiv pentru care pariurile sunt împărțite în două categorii:

–  “Inside Bets” (pariuri interioare)

–  “Outside Bets” (pariuri exterioare)

Pariurile interioare sunt acele pariuri plasate pe numere sau pe diferite grupuri de numere, respectiv:

–   Straight @ 36.00 – este cel mai simplu tip de pariu. Alegi un singur număr, iar dacă acesta iese câștigi de 36 de ori suma pariată.

–   Split @ 18.00 – este un pariu pus pe două numere vecine sau adiacente. Pentru a pune un astfel de pariu trebuie să așezi jetoanele între cele două numere.

–   Street @ 12.00 – un pariu ”street” este acel pariu pus pe un rând de trei numere. Jetoanele trebuie așezate pe linia exterioară a acelui rând

–   Corner @ 9.00 – este un pariu pus pe patru numere vecine, aflate în pătrat. Pentru a pune un astfel de pariu trebuie să așezi jetoanele pe colțul comun al acestor numere.

Pariurile exterioare sunt pariurile la care jetoanele trebuie plasate în afara zonei de numere, respectiv:

–    Red or Black @ 2.00 – acest pariu îți permite să mizezi pe culoarea numărului câștigător: roșu sau negru.

–    Odd or even @ 2.00 – este un pariu similar cu precedentul, doar că de data aceasta pariezi dacă numărul câștigător va fi par sau impar.

–   Column @ 3.00 – este un pariu pus pe o coloană de 12 numere. În dreptul fiecărei coloane este o căsuță numită ”2 to 1”. În acea căsuță trebuie să așezi jetoanele pentru un astfel de pariu.

–   Dozen @ 3.00 – în partea de jos a mesei de joc ai chenarele ”1st 12”, ”2nd 12” și ”3rd 12”. Aici poți paria pe grupurile de numere: 1-12, 13-24, 25-36.

–   1 to 18 or 19 to 36 @ 2.00 – putem paria dacă numărul câștigător este mai mare de 18 ori mai mic sau egal cu 18.

Aceasta este suma minimă pe care ești nevoit sa o pariezi înainte de a retrage câștigurile.

Unele cazinouri online își pot baza cerințele de pariu pe bonus plus suma depusă. Trebuie să știi însă că nu toate jocurile contribuie în mod egal la cerințele de pariu, așa că poate ar fi bine să fii atent la modul în care jocurile se supun cerinței.

Jucătorii ocazionali vor avea de câștigat mai mult din cerințe de pariu mai mici, cu toate că unii jucători preferă bonusuri mai mari cu cerințe de pariu mai mari, deoarece le oferă mai mulți bani cu care să joace pe termen lung. Urmărește și bonusurile de la Fortuna mobil!Reamintim, că totul depinde de tipurile de pariuri pe care vrei să le faci.