sloturi gratis inspirate din filme

Top 5 sloturi gratis inspirate din filme

În ultimii ani mulți dezvoltatori de sloturi au început să colaboreze cu studiouri sau producatori de film pentru a crea jocuri cu tematici inspirate din filme renumite, în care să îmbine efecte sonore originale, o grafică perfectă, imagini cu actorii principali, precum și caracteristici speciale pentru a oferi jucătorilor o experiență de pariere unică. În prezent, sloturile gratis se bucură de o popularitate ridicată în rândul pasionaților de jocuri de noroc, deoarece sunt accesibile, simple din punct de vedere al modului de joc și au potențialul unor câștiguri foarte mari. Pentru a atrage noi jucatori, marii furnizori și-au găsit inspirația în cele mai renumite filme, carți sau seriale, iar în acest articol îți voi vorbi despre top 5 sloturi gratis online și legatura lor cu filme recunoscute ca fiind capodopere. Faptul că jucătorii pot accesa sloturi gratis inspirate din filme de pe orice dispozitiv oricând și de oriunde le-a crescut nivelul de popularitate.

Iată care sunt cele 5 sloturi gratis speciale:

  • Gladiator slot – sloturi gratis inspirate din filme

Filmul Gladiatorul a fost creat în anul 2000 și prezintă povestea unui luptător din Roma Antică, îmbinând personalități renumite ale istoriei precum Împăratul Marcus Aurelius, generealul Maximus sau Commodus. Toate aceste elemente au stat la baza slotului cu acelasi nume. Din păcate, Russell Crowe (generalul Maximus) nu apare în acest joc cu 5 role și 25 de linii de plată, în schimb îl regăsim pe Joaquin Phoenix (Commodus). Designul jocului invocă magnific filmul, inclusiv prin simboluri precum Coloseum-ul, coiful sau sabia gladiatorului.
Întâlnim în slotul gratis Gladiatorul și secvențe din filmul real, dar și efecte sonore palpitate care te introduc cu totul în atmosfera de joc. Suntem siguri că Gladiator Slot le-a stârnit interesul jucătorilor noi, dar și celor cu experiență, deoarece oferă funcții speciale, runde bonus și premii atractive. Jucătorii au șansa de a câștiga un jackpot de 5.000 de monede atunci când obțin 5 simboluri care îl simbolizează pe Împarat, RTP-ul fiind de 94,1%.

  • Beauty & The Beast Slot

Frumoasa si Bestia este o capodoperă literară cunoscută de publicul larg încă din copilărie. Produs și lansat de Walt Disney Animation în 1991, filmul prezintă povestea de dragoste, aparent imposibilă dintre o fată și un prinț transformat în bestie, care poate scăpa de înfățișarea monstruoasă doar dacă va cunoaște iubirea adevărată. În Beauty and The Beast slot, creat de Yggdrasil, jucătorii pot să o urmeze pe Belle prin aventura ei de basm în sala de bal a castelului, unde îi așteaptă rotiri gratuite, simboluri speciale și un RTP de 97.1%. Slotul gratis poate fi jucat de pe orice dispozitiv conectat la internet, având 5 role și 20 linii de plată. Funcția specială ,,Free spins’’ îți poate aduce de fiecare dată câte 10 rotiri gratis.

  • Jurrasic World Slot – sloturi gratis inspirate din filme

Jurassic World este un joc cu cinci role, bazat pe filmul de succes Jurassic Park. Jucătorii vor vedea toate personajele și dinozaurii din film în cadrul slotului online gratis. Fundalul pe care jucătorii vor paria este reprezentat de parcului natural care oferă efecte vizuale uimitoare. Când trei sau mai multe simboluri de pe rolele adiacente se potrivesc, jucătorii câștigă runda, slotul nefolosind linii de plată standard. Această caracteristică echivalează cu cele 243 de linii de plată standard. La sfârșitul unei rotiri câștigătoare, jucătorii pot declanșa o rundă bonus, care le crește va câștigul de până la 1.000x pariul lor.

  • Terminator slot

Terminator 2 este un slot video cu 243 de linii de plată și 5 role dezvoltat de Microgaming și inspirat de filmul cu același nume. Cea mai tare parte la acest joc este runda gratuită care îți oferă peste 1024 modalități de a câștiga. În timpul jocului îl vei revedea pe Arnold Schwarzenegger, precum și alte personaje ale filmului, alături de animații excelente menite să îți ofere o experiență de pariere autentică.

  • The dark Kinght slot – sloturi gratis inspirate din filme

Filmul The dark Knight a fost lansat pe piață în anul 2008 și are la bază povestea unor supereroi, fiind considerat a fi unul dintre cele mai bune filme ale anilor 2000. Tot cei de la Microgaming au creat și jocul video cu același nume, The dark Knight slot, care are 5 role, 243 linii de plată, și un RTP de 88.12%, avându-i în centru pe Batman și Joker în animații 3D. Jucătorii primesc și o rundă gratuită care le poate aduce 15 rotiri gratuite, alături multe jackpot-uri progressive. Grafica este un excepțională și te va introduce în lumea fantastica a eroilor.

Literatura și mai apoi filmele reprezintă o sursă de inspirație permanentă pentru producătorii de sloturi gratis. Pe unele dintre ele le poți găsi și în cazinourile din România, unde te așteaptă multe bonusuri și rotiri gratuite! Spor la câștiguri!

Află și despre: