Top sloturi de iarnă

Top sloturi de iarnă – Sloturi cu tematică de iarnă

Dacă tot este sezonul rece și ieșitul din casă devine o activitate din ce în ce mai greu de făcut. Îți propunem câteva sloturi cu tematică de iarnă și cu atmosferă de Crăciun. Încearcă și tu Sloturi de iarnă 2021 de oriunde ai fi, direct de pe telefonul mobil! Află care sunt top 3 aplicații cazino 2021

Top sloturi de iarnă – Lista noastră

Am încercat mai multe sloturi de iarnă și am făcut o listă cu cele mai apreciate de către jucători, dar și câteva care s-au aflat în top sloturi de iarnă după preferințele noastre:

Secret of Christmas – unul din top sloturi de iarnă ale momentului, dar și unul dintre preferatele noastre, trebuie să recunoaștem. Cu o interfață care parcă aduce mirosul de zăpadă și crenguțe de brad cu fiecare apariție a lui Moș Crăciun. Mai jos avem și câteva informații mai practice despre joc. Încearcă jocurile de la NetBet și vezi cu instalezi aplicația pe mobil cu ghid aplicație NetBet.

Producător – NetEnt
RTP – 96.72%
Joc bonus: Nu
Wild – Moș Crăciun

Christmas Carol Megaways – Dacă ai citit cartea „A Christmas Carol” de Charles Dickens sau au văzut una dintre multele variante ale filmului cu același nume, sigur vei recunoaște personajele în interfața jocului. Cartea Wild este nimeni altul, decât Ebenezer Scrooge, moșul ursuz, caracterul principal din poveste.

Producător – Pragmatic Play
RTP – 96.58%
Joc bonus: Da
Wild – Bătrânul

Fruit Shop Christmas Edition – Nu putea să lipsească din top sloturi de iarnă, un slot cu fructe, deoarece genul acesta este unul dintre cele mai căutate. Dacă îți plac jocurile clasice cu fructe, acesta este un slot perfect și este adaptat într-un mod creativ perioadei. Fructele sunt și ele înghețate și gata de rotit!

Producător – NetEnt
RTP – 96.71%
Joc bonus: Nu
Wild – Fruit Shop

Wild North – De foarte multe ori asociem iarna și cu Polul Nord, Casa lui Moș Crăciun iar pentru o atmosferă specifică nordului sălbatic, cu animale sălbatice, acest slot a cucerit jucătorii și l-a propulsat în top sloturi de iarnă. Alege jocurile Betano după ce te ocupi de înregistrare Betano

Producător – Play N Go
RTP – 96.55%
Joc bonus: Nu
Wild – Râsul

Penguin Style – Pinguinii din Madagascar, Happy feet și toate documentarele despre pinguini au făcut aceste păsări să fie foarte îndrăgite, așa că un slot de iarnă cu pinguini sună ca un remediu perfect pentru momentele de relaxare din iarnă.

Producător – EGT
RTP – 96,08%
Joc bonus: Nu
Wild – Pinguinul cu joben

Xmas Joker – Unul dintre top sloturi de iarnă cu cea mai drăguță interfață. Fiecare element te transpune într-o altă lume, o lume de poveste făcută, parcă, din turtă dulce și decorată cu cele mai drăguțe globulețe. Jokerul este pregătit să dea premii de sărbătoare.

Producător – Play N Go
RTP – 96%
Joc bonus: Nu
Scatter – Joker

Top sloturi de iarnă – Cum alegi un slot

Lumea sloturilor a devenit o sursă inepuizabilă de jocuri pentru toate gusturile. Fie că preferi sloturi clasice, cu fructe, speciale sau tematice o să ai de unde alege. Poți alege slotul preferat după mai multe criterii:

Interfața – sunt jucători care nu pot să joace un slot dacă nu este plăcut ochiului, care să aibă culori mai mult sau mai puțin intense, elemente interesante, iar ca toate elementele vizuale să fie în armonie cu cele sonore. Muzica și sunetele joacă și ele un rol important în dinamica jocului, deci în preferințe.


Producătorul – Chiar dacă sunt o mulțime de producători, și aici există producători mai vechi sau care au cucerit audiența cu idei de sloturi unice. De foarte multe ori se întâmplă ca jucătorii să aleagă mereu sloturi de la un producător care i-a bucurat prin creativitate sau în urma căruia a avut parte de anumite câștiguri.


RTP – Este un alt punct la care se uită jucătorii când aleg un joc, un RTP mai mare oferă mai multă speranță că slotul va oferii premii, chiar dacă lucrurile nu funcționează chiar așa, deoarece RTP-ul este calculat la suma tuturor depunerilor și tuturor câștigurilor.


Elementele speciale – Wild, Scatter sunt unele dintre cele mai cunoscute elemente, dar, în funcție de joc, mai pot apărea și altele. Rundele bonus, cele în care se poate dubla câștigul sunt și ele un element de interes pentru jucătorii cărora le place să riște.

Dacă ești nou în lumea aceasta, este bine să încerci gratis mai multe categorii de sloturi pentru a-ți da seama ce fel de joc te atrage, iar când vei fi pregătit le poți încerca și cu bani. Informează-te în legătură cu termenii și condițiile fiecărui site pentru a juca fără probleme!

Concluzie

Ți-am prezentat top sloturi de iarnă, pentru a avea momente cu atmosferă de sărbătoare de iarnă și la jocuri. Joacă sloturile preferate oriunde ai fi de pe telefonul mobil, dar și din confortul propriei case. Adu-ți o ciocolată caldă, o felie de cozonac, așează-te confortabil și bucură-te de jocuri împodobite, acoperite cu zăpadă și cu multe cadouri sub butoane!

Citește și despre: