jocuri pentru mobil

Ultimele noutăți în materie de jocuri pentru mobil

Având în vedere utilizarea intensă a dispozitivelor mobile de astăzi, nu este surprinzător faptul că pe platforma mobilă a apărut un tip nou și foarte popular de casino jocuri pentru telefon. Cazinourile online au creat aplicații unice pentru jocuri pentru mobil, pe care le puteți accesa de pe aproape toate telefoanele inteligente și tabletele. Înainte de a selecta un cazinou mobil, trebuie să examinați specificațiile tehnice necesare pentru descărcare și redare pe dispozitiv, deoarece cazinourile mobile oferă atât versiuni în care jocurile pot fi accesate direct, cât și posibilitatea de a descărca sloturile.

Tipuri diferite de jocuri pentru mobil, în funcție de sistemul de operare

Sloturile Android – telefoanele Android permit jucătorilor de sloturi să joace jocurile preferate, atât ca versiuni de descărcare, cât și instantanee. Android are cel mai mare număr de aplicații de pe piață, iar platforma permite jucătorilor să-și transfere balanțele de la cazinoul principal, la cazinourile mobile.

Sloturile pentru iPhone – dispozitivele iPhone au un motor grafic bun și un ecran tactil potrivit, puteți juca cu ușurință jocuri precum jackpot-urile progresive mobile, rotiți roata, jocuri video bonus și sloturi 3D.

Windows Phone Slots – Sloturile sunt cel mai popular joc de cazinou jucat pe smartphone-ul sau tableta Windows. Afișajul viu și caracteristicile jocului rapid simplificate sunt ideale pentru entuziaștii de cazinouri.

Sloturi pe BlackBerry – telefoanele Blackberry suportă și mediul de cazinou mobil. Noile cazinouri bazate pe aplicații sunt disponibile pentru Blackberry și puteți accesa, de asemenea, sloturile direct prin browser. Alte jocuri pentru mobil Blackberry includ blackjack, ruleta și video poker.

Sloturi pentru iPad – Există o întreagă paletă variată de produse dedicate exclusiv sloturilor iPad. Dacă sunteți interesat să jucați sloturi pe iPad sau orice alte jocuri de cazino pentru acea chestiune, veți găsi, cu siguranță, multe propuneri de jocuri pe web.

Kindle Slots – Dacă aveți un Kindle Fire, de la Amazon, veți fi bucuroși să știți că îl puteți folosi pentru a juca slot machines atât gratuit, cât și pentru bani reali la mai multe cazinouri de încredere online. Înainte de a o face, verificați combatibilitatea jocurilor.

Jocuri pentru Smartwatch – Cele mai noi inovații în materie de jocuri pentru mobil (sloturi și jocuri de cazino) sunt jocurile disponibile pe smartwatch. Astfel, jocuri pentru ceasul Apple, Samsung Gear, precum și alte smartwatch-uri, au devenit o realitate.

Oculus Rift Slots – Dezvoltatorii au lucrat la jocuri de noroc care ar putea funcționa cu jocurile de realitate virtuală și, deși Oculus Rift este cunoscut pentru jocurile video, este destinat să devină popular și pentru păcănele.

Concluzii

Dacă îți plac sloturile, în articolul de mai sus, ai aflat cum le poți încerca și juca pe diferite sisteme de operare și dispozitive. Nu mai sta pe gânduri! Intră acum pe pagina numită Bonus, profită de ofertele enumerate acolo și câștigă!