jocuri ca la cazino

Jocuri ca la cazino cu personajele tale preferate

Topul celor mai populare jocuri ca la cazino, inspirate din filme, continuă astazi cu încâ trei filme de senzație: Haloween, Ted și Planeta Maimuțelor.

Locul 6 la jocuri ca la cazino cu filme – Halloween

Halloween este o adăugare relativ nouă în selecția sloturilor Microgaming. Este bazat pe filmul din 1978, filmat de John Carpenter, cu actorul Jamie Lee Curtis în filmul său de debut. Filmul se concentrează în jurul lui Michael Myers și al ucigașului său cu sânge rece. Slotul online Halloween creează o atmosferă înfricoșătoare, grație coloanei sonore extraordinare și a caracteristicilor speciale cu tematică autentică. Veți vedea chiar și maștile lui Myers rotindu-se pe fundal atunci când rotiti rolele. Jocul include bonusul Trick or Treat Wheel, unde puteți câștiga premii în bani până la 10x pariul total, până când veți declanșa rotiri gratuite sau bonusul Boogeyman. Veți găsi, de asemenea, caracteristica inovatoare Wandering Reels în acest slot. Acestea sunt grupuri de 3 role care se rotesc împreună și pot conține blocuri jumbo. Fii atent, acest slot face parte din acele jocuri ca la cazino care nu sunt pentru cei slabi!

7. Ted

Luați-vă amicii și pregătiți-vă pentru o experiență amuzantă, atunci când jucați Ted. Creat de Blueprint Gaming, Ted este un slot video cu 5 role și 20 de linii de câștig. Bazat pe povestea ursulețului de ursulet cu viață reală, jocul este plin de caracteristici speciale, care reflectă tema și fac ca jocul să te captiveze. Îl veți vedea pe Ted dormind în fața rolelor pe măsură ce jucați. Dacă se trezește, va activa la întâmplare unul din șase modificatori, inclusiv Lazer Gun Infectious Wilds și Psychedelic Bonus Boost. Jocul include, de asemenea, bonusul Thunder Buddies. Deplasați-vă pe scară pentru a câștiga unul dintre cele cinci bonusuri, cum ar fi Ted Free Spins și Bonusul pentru Big Money. Cu atât de multe caracteristici interesante și inovatoare, nu există niciodată un moment plictisitor când joci Ted.

8. Planet of the Apes

Sloturile NetEnt sunt renumite pentru grafica și sunetele lor remarcabile, precum și pentru caracteristicile inovatoare și gameplay-ul lor. Slot video Planet of the Apes este testamentul acestei moșteniri. Slotul a fost licențiat de către Fox 20th Century și se bazează pe 2 filme de succes din franciză; Dawn of the Planet of the Apes și Rise of the Planet of the Apes. Într-o mișcare inovatoare, jocul este format din două sloturi de 3 x 5 role care stau alături. Fiecare corespunde filmului respectiv și prezintă personaje ale acelui film. Fiecare zonă de joacă are propriile rotiri gratuite și caracteristici bonus. Jocul are, de asemenea, caracteristica Dual, precum și o caracteristică Stacked Wild, care afectează ambele zone de joacă. În momentul lansării acestui slot, veți experimenta un videoclip intro, plin de acțiune, cu o mulțime de imagini autentice din filme, care vor atrage în acțiune.

Intră acum pe pagina Bonus, revendică un bonus exclusiv și distrează-te la jocuri ca la cazino!