20 € netbet poker bonus

Câștigă 20 € Netbet Poker Bonus

Netbet este unul dintre operatorii de top din România atunci când aruncăm o privire pe listele celor mai bune servicii de gambling. Oferta de servicii pe care NetBet le asigură comunității de pariori din România cuprinde foarte multe jocuri printre care și Poker. 20 € Netbet Poker Bonus este noul motiv pentru care tu ar trebui să îți deschizi un cont la Netbet Poker. Uite cum poți obține 1500 de euro bonus.

La prima depunere – 20 € Netbet poker bonus

Promoția 20 € netbet poker bonus este la bază un bonus de depunere a cărui valoarea îți va oferi în plus 200% pe lângă prima depunere pe care o vei efectua pe Netbet. Limita acestei prime depuneri este stabilită la 1500 de euro. Practic, prima ta depunere va fi triplată, cu limita setată la 7000 RON. Și pentru că nu era deja unul dintre cele mai mari bonusuri de depunere din România, mai poți primi și 20 € bonus netbet poker dacă folosești un cod promoțional Netbet.

Fiecare dintre cele două categorii de bonusuri se vor putea revendica în moduri diferite, așa că îți vom oferi detalii pentru fiecare dintre ele după ce îți spunem și ce pași trebuie să urmezi pentru a beneficia și de 20 € bonus netbet poker, dar și de un bonus zdravăn de 1500 de euro.

Netbet Promoție Poker în 3 pași simpli

Netbet a pornit un bonus pentru prima depunere care este însoțit de un sistem de puncte în baza căruia vei primi treptat banii, o metodologie destul de nouă pentru un astfel de bonus, dar având în vedere anvergura, lucrurile trebuie ținute sub control într-un fel sau altul.

Pasul 1 – Înregistrează-te

Primul pas este mereu același pentru fiecare promoție Netbet, bonus sau cod promoțional Netbet. Jucătorii nu pot lua parte la niciun eveniment, nu se pot bucura de niciun avantaj și nici nu pot beneficia de un bonus de depunere dacă nu au un cont înregistrat. Prima ta grijă ar trebui să fie alăturarea în comunitate. Apasă pe butonul de Înregistrare sau JOACĂ ACUM de pe pagina promoției.

Pasul 2 – Cod Promoțional Netbet

Bonusul de primă depunere conține și un cadou în valoare de 20 € bonus netbet poker. În timpul înregistrării sau în meniul special pentru coduri promoționale, trebuie să introduci codul FREE20 pentru a putea primi cei 20 € bonus netbet poker.

Pasul 3 – Câștigă până la 1500 de euro

Depinde numai de tine ce procent din acest bonus maxim de 200% până la 1500 de euro ești dispus să primești. Este incredibil faptul că Netbet acordă 200% și nu 100% cum eram obișnuiți. Deci pentru 1500 euro, va trebui ca prima ta depunere să fie de aproximativ 500 euro. Pentru O depunere de 500 euro, vei primi un bonus de 1500 euro și 20 € netbet poker bonus.

Condiții pentru Netbet Poker Bonus

Prima condiție pentru a revendica oferta este să realizezi o primă depunere în valoare de 20 de euro, urmând ca bonusul să fie acordat în două etape prin introducerea codului promoțional Netbet: 50% după prima depunere și încă 50% după un interval de 7 zile.

Netbet promoție Poker de 1500€

Dacă un jucător efectuează prima depunere și atinge maximul de 1500 de euro, dar acest lucru este valabil și pentru bonusuri mai mici, acesta va trebui să înceapă să joace Poker pentru a debloca bonusul.

După finalizarea procesului de depunere, cu toți pașii, inclusiv acel cod promoțional Netbet și revendicarea celor 20 € bonus netbet poker, acum este timpul să acumulezi puncte la turneele de Poker sau la mesele de Poker unde se joacă Cash.

În timp ce vei juca, vei acumula puncte sau fracțiuni de 2€. Acestea sunt foarte importante pentru că în funcție de cât de repede le vei colecta și cât de mult, atât de repede vei primi și banii. Ai la dispoziție 3 etape:

Etapa 1 – În prima etapă, vei primi 2 euro pentru primele tale 100 de puncte.

Etapa 2 – În a doua etapă vei primi 8 euro pentru acumularea a 135 de puncte.

Etapa 3 – A treia etapă este și cea mai cuprinzătoare. Aici vei începe să câștigi restul banilor, iar la fiecare 200 de puncte vei primi câte 2 euro.

Dacă vrei să știi câte puncte ai acumulat până într-un moment sau pentru a verifica suma rămasă în balanță, poți accesa Contul meu de pe lobby-ul dedicat platformei Netbet poke

Concluzie

După ce am analizat fiecare aspect al acestui bonus de 200% la prima depunere, am ajuns la concluzia că este o campanie în toată regula și nu doar un simplu bonus. Ai un cod promoțional Netbet pentru un cadou de 20 de euro. Beneficiezi de Netbet promoție Poker specială pentru acest joc. Participi la un sistem de acumulare de puncte exact ca cel de la un turneu adevărat.

Recomandăm cu încredere acest bonus și te invităm să îl revendici cât mai repede!

Citește și despre: