pariuri snooker

Jocul de Snooker – cote pariuri și sfaturi utile

Similar cu biliardul, jocul de Snooker a devenit din ce în ce mai popular mai ales în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei. Chiar dacă acesta face parte din categoria sporturilor de nișă, acest lucru nu înseamnă că nu putem plasa pariuri snooker pentru a obține câștiguri frumușele. În plus, jocul poate fi găsit și în varianta online, fiind disponibil pentru jucători atât pe browserul telefonul mobil, cât și din aplicațiile speciale. Prin urmare poți paria oricând și de oriunde de pe dispozitivele mobile pe toate meciurile pe care ai paria în mod obișnuit pe laptop.

Ce importanță are rank-ul în snooker

Dat fiind faptul că un jucător profesionist de snooker participă de cele mai multe ori la numeroase turnee într-o perioadă scurtă de timp, acest lucru duce de cele mai multe ori la suprasolicitare. Și prin urmare, se poate întâmpla ca un jucător cu un punctaj destul de bun să fie întrecut de un jucător mai slab. Din acest motiv, rank-ul nu este neapărat un criteriu pe care ar trebui să îl iei în considerare când plasezi pariuri snooker.

Pariuri snooker live

Jocul perfect se traduce adesea prin acumularea a 147 de puncte. Așadar, cei care optează pentru acest tip de pariuri vor obține câștiguri profitabile dacă vor fi inspirați în ceea ce privește alegerea făcută. Înainte de a plasa un astfel de pariu, nu uita că ar trebui să ții cont de faptul că acest scor este greu de atins și este dificil pentru orice jucător. Chiar dacă gradul de dificultate este destul de ridicat, există jucători care reușesc punctajul maxim, iar acest lucru este confirmat de rezultatele obținute la turne principale – există în jur de șase sau paisprezece tipuri de jocuri când un jucător poate obține un punctaj maxim.


La unele case de pariuri online, parierea unui pariu pe un număr de 147 nu se poate face în avans. Multe agenții de pariuri oferă pariorilor această opțiune doar cu puțin timp înainte de startul jocului. Însă, aceasta depinde într-o mare măsură de regulile agenției unde joci, de turneurile, respectiv de meciurile disponibile. Cele mai multe agenții de pariuri online oferă posibilitatea utilizatorilor de a plasa pariuri Snooker live pe 147, după ce meciul a început.

Analiza meciului – sfaturi de luat în considerare

Când vine vorba de cote pariuri Snooker, trebuie să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere, în caz contrar, vei pierde investițiile efectuate. Tocmai din acest motiv, va trebui să acorzi o atenție specială procesului de analiză a meciului. Ghidul de mai jos îți oferă sfaturi concrete pe care ar trebui să le pui în practică atunci când analizezi meciul.

  • Informează-te: Având în vedere faptul că snookerul implică doar doi jucători, devine absolut necesară o analiză în detaliu a amândurora pentru a strânge toate informațiile necesare despre competiție și jucători. Acordă o atenție maximă la evoluțiile precedente ale turneului atât în ceea ce îl privește pe favoritul tău, cât și în ceea ce îl privește pe adversar. Jocul de Snooker poate rezerva surprize – astfel că există jucători care au reușit să se autodepășească în fața adversarilor puternici și să clacheze în fața altor jucători care se află în coada clasamentului.
  • Analizează turneul: Unul dintre cele mai bune sfaturi de urmat este efectuarea unei analize amănunțite a turneului.Îți recomandăm să faci un research înainte de a participa la orice tip de joc pentru a înțelege cum funcționează, câte frame-uri sunt, pe ce poziție se află turneul, dar și ce premii sunt puse la bătaie.
  • Stilul jucătorilor: Nu mai încape îndoială că fiecare jucător are stilul său, iar acest lucru te poate ajuta în alegerea pariului de succes. Există jucători care utilizează ambele mâini, dar și playeri care joacă cu o singură mână. Modul în care joacă playerii este important în meci deoarece mai multe lovituri cu sprijinul înseamnă un risc mai mare de a rata.
  • Pariază pe jucători profesioniști: Multe persoane au tendința să aleagă marii favoriți atunci când plasează un pariu, iar acest lucru nu este tocmai recomandat. Este destul de greu pentru orice jucător să își revină după un joc important. Dacă la primele turnee vei vedea meciuri bune, îți va fi ușor mai apoi să plasezi pariuri snooker câștigătoare.

Află și despre: