jocuri pe telefon

Câștigă astonomic la Stardust – unul dintre cele mai tari jocuri pe telefon!

Stardust este un slot oferit de Microgaming, cu cinci tambururi și 40 de linii de plată. Explorează misterele spațiului cosmic și câștigă bani cu unul dintre cele mai tari jocuri pe telefon! Tema acestui slot este una science-fiction, iar atmosfera generală a jocului este retro. Grafica și coloana sonoră susțin tematica slotului.

Astfel, Stardust este un slot cu cinci role, cu patru rânduri și patruzeci de linii de plată. Designul este destul de simplist. Fiind unul dintre cele mai ușoare jocuri pe telefon, jocul Stardust se mișcă repede pe ecran. Culorile sunt primare, iar viteza de încărcare este mare. Pe parcursul jocului, coloana sonoră este discretă și nu te deranjează. Simbolurile sunt, de asemenea, simple, ușor de ținut minte și includ patru pietre de culori diferite – portocaliu, galben, verde și albastru. Lângă pietre se mai găsesc simbolurile 10, J, Q, K și A. Simbolul cu galaxia este cel pe care trebuie să îl vânezi.

Caracteristicile jocului

În jocul de bază ai 40 de linii de plată.  Fii atent la simbolul cu galaxie care este, de obicei, atașat de pietre. Acest simbol se poate transforma în rotiri gratuite. căutați simbolul Stardust care apare stivuit pe toate rolele. Caracteristica Free Spins este declanșată atunci când colectezi 10 pietre în jocul de bază. Fiecare piatră colectată se adaugă la bara din dreapta rolelor. Punctele obținute se adună cu rotirile gratuite obținute anterior. Astfel, poți fi recompensat cu pană la 13 rotiri gratuite. Mai mult de-atât, numărul de linii de plată crește automat la un 1.024!

Există, de asemenea, o caracteristică Radiant Respin, în care rolele 4 și 5 pot fi rotite din nou pentru a crește potențialul tău câștigător. Acest lucru se întâmplă atunci când ai un câștig de trei simboluri, pe tambururile 4 și 5 rotind o singură dată. Când ai un câștig de patru simboluri, tamburul 5 se rotește din nou (o singură dată). Singura caracteristică negativă a bonusului cu rotiri gratuite este că nu puteți obține mai multe, odată ce le-ai revendicat pe toate.

Stardust este un joc slot cu ritm rapid. Este un slor în care poți câștiga de 1.000 de ori miza depusă. Este un joc cu variante medii de câștig. Spre deosebire de Staburst, Stardust are un potențial mai mare de câștig, însă, pe alocuri, nu este la fel de spectaculos.

Jocuri pe telefon de la Microgaming

Stardust este unul dintre cele mai recente jocuri pe telefon care vine de la echipa de dezvoltare Microgaming. Se pare că se va stabili ca o bază a colecției de jocuri, datorită gamei sale incitante de caracteristici bonus.

După cum sugerează și numele, Stardust este unjoc intergalactic care atrage mulți jucători, în încercarea de a câștiga premii„ cosmice”. Atmosfera este ușor kitsch și aduce aminte de 80. Această trăsături atrage atenția jucătorilor amatori ai stilului retro. Ca în cazul altor sloturi de la Microgaming, jucătorii încearcă să rotească trei sau mai multe simboluri de potrivire, pe cele cinci role ale lui Stardust, fiecare dintre ele având patru rânduri. Există 40 de linii de câștig care îți pot aduce combinațiile câștigătoare. Vestea bună este că puteți câștiga până la 100.000 de monede în Stardust! Așa că, profită de ofertele exclusive, disponibile pe pagina Bonus, și câștigă premii astronomice!