Înțelege totul despre pariuri bonus, acum!

Aflarea tipurilor de pariuri bonus și a banilor pe care aceștia le pot adăuga în bankroll-ul tău sunt lucruri destul de simple. Ceea ce nu este atât de simplu este să înțelegi exact ce termeni și condiții trebuie să fie îndeplinite în bonusul tău de pariere înainte de a putea să-l retragi. Fiecare bonus oferit de o casă de pariuri online, indiferent dacă acesta este cu depozit inițial, free bet sau fără depunere, acesta vine cu un set de cerințe de pariere.

Pariuri bonus exclusiv, doar pe Cazino Mobil

Cunoașterea aspectelor legate de bonusuri, cum ar fi rolul lor asociat și limitele de timp, poate fi complexă, iar casele de pariuri folosesc adesea un jargon care nu este atât de ușor de înțeles pentru toată lumea. De aceea, noi vom încerca să te lămurim cât mai bine legat de aceste subiect. Pentru a avea toate informațiile despre oferta sportivă explicată în limbajul simplu, simplu, citiți mai departe!

Rollover

Un exemplu ar putea ajuta. Să presupunem că ați depus 250 RON la o casă de pariuri sportive, care oferă un bonus de 50% cu o „răsturnare” de 5 ori. Aceasta înseamnă că veți avea 375 RON pentru a paria, dar nu puteți retrage banii până când ați plasat 1.875 RON [(250 + 125) x5] în pariuri.

Uneori, casele de pariuri pun restricții la Cotele de pariuri și Limite de Timp

Cele mai multe platforme au reguli împotriva parierii pe preferatele puternice, pentru a șterge rolloverul, așa că nu fi surprins dacă trebuie să pariezi bani mai mulți, pentru a câștiga credit  și pentru a face rollover. Dacă trebuie să pariați mai bine decât 2/1, probabil că nu este o afacere bună.

Un alt lucru pe care trebuie să-l supraveghezi este limita de timp pentru rollover. Să te grăbești la pariuri bonus, fără a calcula cât de posibil este o modalitate sigură de a plasa pariuri slabe și de a pierde bani. Înainte de a lua un bonus cu o limită de timp, calculați cât de mult trebuie să pariați pe săptămână pentru a clarifica această cerință și pentru a afla dacă acest lucru are sens pentru modul în care doriți să pariați.

În funcție de contul tău de pariuri online, pot exista cerințe suplimentare pentru oferta specială:

  • Pe lângă cerințele privind rollover- ul, casele de pariuri au o varietate de alți termeni asociați cu bonusurile de înscriere pe care trebuie să le cunoașteți pentru putea face o retragere după câștiguri.
  • Acestea variază de la casele de pariuri la case de pariuri sportive, așa că plătește cu adevărat să citiți amprenta fină înainte de a sări la una și de a încerca să le retrageți înainte să le cunoașteți pe toți.

Iată câteva exemple de cerințe suplimentare:

  • Pariurile cu un preț mai mic sau egal cu -200 (1,5) nu se iau în considerare pentru îndeplinirea cerințelor de rollover pentru bonusuri sportive
  • Nu se pot face retrageri în termen de 30 de zile de la revendicarea acestei promoții
  • Bonusul este eligibil pentru Sport, cai și cazinouri. Nu este disponibil pentru utilizare în Poker
  • Este posibil ca unele pariuri să nu fie luate în considerare pentru depășirea unui anumit prag. Aceasta înseamnă că nu poți să pariezi mereu pe favorite, pentru cerința de rollover.
  • Este posibil să trebuiască să așteptați o perioadă de timp specificată înainte de a vă retrage bonusul.
  • Poți fi limitat să folosești bonusul numai în anumite secțiuni ale casei de pariuri.

Să profiți de pariuri bonus este ușor și simplu! Pe pagina Case Pariuri vei găsi oferte exclusive la cele mai cunoscute platforme online, din țară. Intră și dă start distracției!