Hugo-2-Slot-Gratis

Hugo 2 Slot Gratis

Cine și-l mai aduce aminte pe Hugo, troll-ul simpatic din desenele animate din anii `90? Play n Go s-a gândit să readucă la viață acest personaj prin intermediul unui slot de aventură, plin de distracție, dar și de câștiguri! Dacă nu știi cine a fost Hugo, poți face cunoștință cu el în slotul denumit Hugo 2 gratis pentru că de acum îl poți juca la cazinourile partenere!

Grafică modernă în Hugo 2 slot gratis

Jucătorii nostalgici după desenele animate de acum 30 de ani au apreciat în mod special grafica jocului pentru că este la fel de simpatică și prietenoasă ca și troll-ul Hugo. Grafica slotului este atât de spectaculoasă încât ai impresia că ești într-un desen animat, nicidecum în fața unui slot. La prima apăsare a butonului de Start, Hugo îți bate în ecran și te invită să pornești alături de el în aventura promisă – este o animație care te introduce și mai mult în joc și te face să fii din ce în ce mai nerăbdător.

Fundalul jocului este o ilustrație de pe o cale ferată, din pădure, iar simbolurile pe care le regăsești pe role nu fac altceva decât să întregească această poveste cu minerit și lingouri de aur ce te îmbogățesc. Nu putem găsi niciun defect la Hugo 2 slot gratis din punct de vedere al graficii – ilustrațiile, sunetele și animațiile sunt perfecte și formează o poveste completă.

RTP de 96.53% și 10 linii de plată în Hugo 2

Regula nescrisă a jocurilor de noroc spune în felul următor: cu cât payout-ul unui slot este mai mare, cu atât câștigurile tale vor fi mai mari. Dacă ne uităm la slotul Hugo 2 și la RTP de 96.53% putem spune că mai ai nevoie doar de o zi norocoasă pentru a pune mâna pe câștiguri mari. Acest slot de la Play n Go are un payout peste medie și merită să profiți de șansele de câștig pe care ți le oferă. Cele 10 linii de plată sunt fixe, deci vei juca întotdeauna cu maximul, nu poți selecta mai puține. Unii jucători au fost dezamăgiți de numărul mic de linii de plată, însă ce nu știau ei este faptul că cele mai mari câștiguri la Hugo 2 nu se datorează liniilor de plată, ci opțiunilor de joc speciale.

Cum se joacă Hugo 2 slot gratis?

Hugo 2 este un slot prietenos din toate punctele de vedere – modul de joc este intuitiv, tocmai din acest motiv jocul este recomandat inclusiv celor începători, care nu au mai intrat în contact până acum cu un casino online și un joc de noroc. Ai în fața ta ecranul de joc și cele 5 role care se învârt și îți aduc combinațiile câștigătoare. Vei mai observa pe ecran doar 2 butoane – cel de Spin și cel de setări ale jocului. Butonul de Spin este singurul buton de care ai nevoie pentru că el pune în mișcare rolele. Înainte de a face asta însă, trebuie să îți setezi valoarea mizei, între 0.10 și 100 monede pe rotire. Ajustarea mizei se face manual, din meniul de Setări, butonul din stânga, jos, a ecranului.

Tot din meniul de Setări poți porni și funcția de Autoplay – poți selecta până la 100 rotiri automate și poți alege și momentul în care rotirile automate să se oprească (în momentul în care un câștig depășește o anumită valoare, dacă balanța crește sau descrește cu o anumită sumă, la orice câștig, dacă ajungi în runda bonus sau dacă pui mâna pe rotirile gratuite). Cam acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le știi ca să joci acest slot, însă dacă tot ești neîncrezător în forțele proprii, poți încerca Hugo 2 slot gratis la Supercazino pentru a te antrena și a vedea cum funcționează butoanele și opțiunile speciale de joc.

Simboluri speciale în Hugo 2

Pe rolele slotului Hugo 2 vei găsi doar simboluri tematice – diamante, săculeți cu monede, lingouri, o cheie, vagon cu pietre, o șapcă, o manetă și un fluier și toate îți vor aduce câștiguri destul de mari dacă le prinzi de cât mai multe ori pe role. Cele mai mari câștiguri ți le va aduce diamantul – 5 diamante pe role îți aduc un câștig de 52.50 monede, iar cele mai mici câștiguri ți le aduce fluierul – 5 astfel de simboluri îți aduc un câștig de 7.50 monede.

Însă, nu ar trebui să te bazezi doar pe aceste simboluri tematice pentru câștiguri pentru că există și simboluri speciale care te ajută să îți crești în mod semnificativ sumele din conturi. Spre exemplu, simpaticul troll Hugo (care este și simbolul wild în joc) îți aduce un câștig de 75 monede dacă apare de 5 ori pe role, dar și alte surprize despre care vom vorbi în cele ce urmează. Îți recomandăm un joc Hugo 2 slot gratis pe Supercazino pentru a vedea cum stă treaba cu aceste simboluri și plățile pe care le aduc.

Caracteristi și funcții ale Hugo 2

Cele mai mari câștiguri la Hugo 2 sunt aduse de caracteristicile speciale pe care Play n Go le-a inserat în joc. Vorbim de cele 2 simboluri speciale care îți aduc multe combinații câștigătoare pe role, dar și acces la o specială sau o rundă bonus extrem de distractivă. După cum am menționat deja, troll-ul Hugo este în joc simbolul wild și are rolul de a înlocui orice alte simboluri de pe role pentru a forma combinații câștigătoare.

Simbolul scatter este reprezentat de castor, iar 3 astfel de simboluri pe role îți aduc 10 rotiri gratuite, iar dacă mai apare pe role și în timpul acestor rotiri gratuite, mai primești 5 rotiri suplimentare. Tot în cadrul rotirilor gratuite poți colecta săculeți – minim 4 săculeți îți aduc 4 simboluri wild pe role care la rândul lor formează cât mai multe combinații câștigătoare. Dacă prinzi și minim 4 monede pe role ai 4 multiplicatori ai câștigului.

Am ajuns și la partea cea mai interesantă – minim 3 simboluri cu Afskylia te duc direct în runda bonus unde îți poți dubla câștigurile de 5 ori dacă treci de toate pericolele. Runda bonus este una plină de adrenalină – toți jucătorii se uită după Afskylia pe role pentru a pune mâna pe specială. Nu avem în cadrul slotului funcția de dublaje sau de gamble, dar există atât de mulți multiplicatori ai câștigurilor, încât nici nu ai nevoie de ea.

Concluzii

În concluzie, Hugo 2 este un slot plin de aventură, cu o grafică impecabilă și opțiuni de joc speciale, ce îți aduc câștiguri mari. Profită de Hugo 2 slot gratis la Supercazino, fă-ți încălzirea cu un joc pe bani virtuali și apoi înmulțește-ți câștigurile cu un joc pe bani reali!

Citește și despre: